Home Beste Kärcher veegmachine reviews

Beste Kärcher veegmachine reviews

Vanaf het begin wordt Kärcher al gekarakteriseerd door ingenieus en innovatief denken. Het bedrijf werd in 1935 opgericht door de uitvinder Alfred Kärcher. Hij begon met het fabriceren en verkopen van innovatieve productideeën op het gebied van verwarmingstechnologie. De hoeksteen van de ontwikkeling tot de leidende specialist op het gebied van schoonmaken werd neergelegd in 1950, met de uitvinding van de eerste heet water hogedrukreiniger in Europa. Toen Alfred Kärcher stierf in 1959 nam zijn vrouw Irene het bedrijf over, totdat zij in 1989 stierf. Kärcher is tot de dag van vandaag een familiebedrijf gebleven, met een hoofdkantoor in Winnenden in de buurt van Stuttgart. In dit artikel zullen we het gaan hebben over de Kärcher veegmachine modellen die het bedrijf aanbiedt.

 

Kärcher veegmachine reviews:

Achterloop veegmachines

Voor binnenplaatsen, gangpaden, werkplaatsen en hallen. Voor conciërges, handelslui, contract schoonmakers en industrie. Achterloop veegmachines zijn ergonomisch en makkelijk om te gebruiken. Ze vegen grondig met een lage stof ontwikkeling, zelfs in hoeken. Machines met tractie aandrijving zijn ideaal vanaf 300 m².

 

KM 70/20 C

De Kärcher KM 70/20 C handmatige achterloop Kärcher veegmachine biedt een snel en handig alternatief voor vegen met de bezem. Hij is ontworpen voor zowel binnen als buiten gebruik en heeft een 20 liter afvalcontainer, aanpasbare rolborstel en zijborstel voor de randen en hij is lichtgewicht en makkelijk om te gebruiken.

Features

 • Primaire borstel aandrijving – De primaire rolborstel wordt aangedreven door beide wielen, wat voor uitstekende schoonmaakresultaten in zelfs de nauwste bochten zorgt.
 • Aanpasbare handgreep – Uitstekende ergonomie dankzij de drievoudige aanpassingsoptie. Daarnaast kan je hem inklappen om ruimte te besparen.
 • Grote afvalcontainer – Ergonomische container grip voor makkelijke tillen en legen.
 • Stoffilter – Het stoffilter maakt de uitlaatlucht schoon en voorkomt stofontwikkeling tijdens het vegen.

 

KM 70/20 C 2SB

De Kärcher KM 70/20 C 2SB achterloop Kärcher veegmachine maakt buiten schoonmaken erg makkelijk. Hij is zes keer sneller dan een bezem en biedt bijna stofvrij vegen dankzij het airflow controlesysteem en de fijne stoffilter. De zijborstels zijn inklapbaar en de primaire rolborstel is in hoogte verstelbaar en wordt aangedreven door beide wielen, waardoor hij erg handig is voor verschillende oppervlaktes. De handgreep kan in drie verschillende posities versteld worden afhankelijk van de lengte van de gebruiker en hij kan ook volledig ingeklapt worden om makkelijk op te bergen.

Kärcher Veegmachine kopen

 

KM 70/30 C Bp Pack Adv

De KM 70/30 C is de opvolger van de KSM 690. Het design is gebaseerd op de succesvolle KM 70/20 C. De primaire borstel en de zijborstel worden elektrisch aangedreven, waardoor het vegen van hoeken erg eenvoudig gemaakt wordt. De handgreep kan je in drie verschillende posities zetten en volledig opvouwen om hem makkelijk op te bergen. De borstels kan je ook in hoogte verstellen, waardoor ze erg makkelijk aangepast kunnen worden voor verschillende oppervlaktes. De 12V accu en oplader zitten op de machine zelf, wat opladen erg makkelijk maakt.

Features

 • Aanpasbare handgreep – Uitstekende ergonomie dankzij de drievoudige aanpassingsoptie. Daarnaast kan je hem inklappen om ruimte te besparen.
 • EASY gebruiksconcept – Makkelijk te gebruiken programmaschakelaar.
 • Makkelijk om te transporteren – Handgrepen voor en achter voor makkelijk transport, bijvoorbeeld op trappen.
 • Fijne stof opzuiging (alleen de adv versie) – Elektrische zuigventilator voor het verwijderen van fijne stof uit de afvalcontainer. Kan uitgeschakeld worden voor het vegen op natte vloeren.

 

KM 75/40 W Bp (70 Ah)

De KM 75/40 W BP is het toppunt van commerciële veegmachines. Hij wordt standaard geleverd met onderhoudsvrije AGM accu’s en een onboard oplaadsysteem. Hij is zelfaangedreven met een snelheid van 4,5 km/h en kan heuvels tot 12% beklimmen. Het standaard filtersysteem is 99,5% efficiënt, waardoor voorkomen wordt dat fijne stofdeeltjes weer in de omgeving geblazen worden. Dit wordt bereikt door een grote zuigventilator en synthetisch geplooid filter. Je kan gebruik maken van een afvalklep met een hendel, wat het mogelijk maakt om groot afval op te vegen zonder hiervoor te hoeven stoppen. Hierbij moet je denken aan waterflessen of aluminium blikken. Een optioneel vloerbedekking kit maakt het mogelijk om over vloerbedekkingen te vegen, terwijl de standaard EASY besturing makkelijk om te identificeren en gebruiken is.

 

Opzit Kärcher veegmachine

Economisch, schoon en efficiënt op middelgrote en grote gebieden. Dankzij het wijde bereik van de machines voldoen de Kärcher veegmachines aan alle vereisten. Speciale belangrijkheid is altijd verbonden aan de nieuwste, klanten georiënteerde technologie en ook makkelijk gebruik, toegang en service.

 

KM 90/60 R BP Advanced

Dit is een comfortabele, extreem compacte opzit veegmachine ontworpen voor makkelijk gebruik en rij comfort. Hij heeft een voorwaartse/achterwaartse tractie controle, aanpasbare zuigkracht, een automatisch filter schoonmaaksysteem, pneumatisch bestuurde zijborstel en veegfunctie die uitgeschakeld kan worden als je deze niet nodig hebt. Geweldig voor binnen en buiten gebruik. Bevat een accu indicator en een teller die aangeeft hoe lang je de machine gebruikt hebt.

Features

 • Robuust, compact design met opvang gebied – Gebouwd om vol te houden, zeer betrouwbaar, veilig en manoeuvreerbaar, additionele componenten kunnen op de machine bevestigd worden.
 • EASY gebruiksconcept – Logisch en duidelijk. Alle besturingen zijn duidelijk gerangschikt en je hebt er makkelijk toegang toe.
 • Tact: de volautomatische filter schoonmaak – Zeer effectieve filter schoonmaak voor continu stofvrij schoonmaken, compacte filter afmeting met een lange gebruiksduur en makkelijke toegang tot het filter.
 • Home Base voor grotere flexibiliteit – Verschillende praktische verbindingen voor andere accessoires, waardoor het makkelijk wordt om een borstel of een extra container mee te nemen.

Beste Kärcher Veegmachine

KM 105/110 R BP

Dit is een individueel aanpasbare Kärcher veegmachine beschikbaar met een 155cm hydraulische container lift. Gepatenteerde roterende zijborstel maakt het in een keer schoonmaken in hoeken mogelijk. Hij maakt in een keer schoon in tegenstelling tot andere machine die vijf of zeven keer nodig hebben. De positie van de primaire roller borstel tussen de achterwielen maakt het daarnaast mogelijk om over hoge stoepranden te rijden zonder schade aan het veegsysteem aan te brengen. Het Teach systeem past de borstel automatisch aan de juiste slijtage voor constante en optimale schoonmaakresultaten. Er zijn drie contact drukken om uit te kiezen, wat afhangt van de oppervlakte en het soort vuil.

Een andere feature is het gepatenteerde volautomatische Tact filter schoonmaaksysteem voor stofvrij vegen. Het gepatenteerde Intelligent Key systeem bestuurt daarnaast onder andere het gebruik van verschillende gebruikersrechten. Het multifunctionele display biedt duidelijke ondersteuning in 28 talen, zoals informatie over de slijtage van de borstel en de gebruikte contact druk. Geschikt voor: parkeergarages, fabrieken, logistieke gebieden, hotels, detailhandel, warenhuizen, gangpaden en straatvegen.

 

KM 120/150 R

De KM 120/150 R Bp accu aangedreven opzit Kärcher veegmachine gebruikt het overthrow principe. De rol borstel maakt het vuil los en loodst het in de afvalcontainer. Met een druk op de knop kan je schakelen tussen een vaste en zwevende primaire veegmachine borstel. Wanneer de machine uitgeschakeld wordt schakelt deze automatisch naar de vaste positie wanneer de machine uitgeschakeld is. Dit vergroot de duurzaamheid van de rolborstel en verlaagt de veegkosten. Alle veegfuncties worden bestuurd door het verhogen en verlagen van de primaire veegborstel en de twee zijborstels worden bestuurt met een enkele draaiknop.

Wanneer je uit het comfortabele bestuurderszitje stapt of de motor uitschakelt, dan gaan alle borstels automatisch omhoog. De elektromagnetische remmen zorgen voor de stabiliteit van de machine. De primaire borstel kan je zonder gereedschap vervangen. Een klep voor groot afval is geïntegreerd aan de voorkant van de roller en kan geactiveerd worden door een pedaal in te drukken. Het effectieve ronde filtersysteem met een filtergebied van 9m2 en automatische filter schoonmaakfunctie zorgen voor een stofvrij gebruik. De hydraulische afvalcontainer heeft tot slot een capaciteit van 150 liter.

 

KM 130/300 R Bp

De robuuste, volledig hydraulische, uitstootvrije en accu aangedreven KM 130/300 R Bp Kärcher veegmachine is geschikt voor extreme schoonmaaktaken. Dankzij het stoffer principe wordt fijne stof en grof vuil opgezogen. De rol borstel past zich automatisch aan op ongelijke oppervlaktes en het innovatieve veegsysteem vermindert slijtage tot een minimum. De primaire borstel kan daarnaast ook makkelijk vervangen worden zonder gereedschap. De afvalcontainer sluit automatisch tijdens gebruik. Twee horizontaal geïnstalleerde filters zorgen voor schone lucht tijdens zware stof omstandigheden. Deze kan je met de druk op een knop schoonmaken met een zeer effectieve duale schraper. Het filter is ook erg makkelijk toegankelijk en kan zonder gereedschap vervangen worden. Ook de motor heb je makkelijk toegang toe. De primaire functies kunnen handig geselecteerd worden met een controller, dankzij het EASY besturingsconcept.

 

KM 150/500 R Bp

De accu aangedreven KM 150/500 R Bp met driewielige achter sturing werkt met weinig geluid en uitlaatvrije uitstoot. Dankzij het stoffer principe wordt fijne stof en grof vuil opgezogen. De rol borstel past zich automatisch aan op ongelijke oppervlaktes en kan makkelijk vervangen worden zonder gereedschap. Een innovatief veegsysteem vermindert slijtage tot een minimum. Twee horizontaal geïnstalleerde filters zorgen voor schone lucht, zelfs als er erg veel stof in de omgeving is. Deze kan je met de druk op een knop schoonmaken met een zeer effectieve duale schraper. Ook heb je erg makkelijk toegang tot dit filter voor onderhoud en hier heb je geen gereedschap voor nodig. De primaire functies kunnen handig geselecteerd worden met een controller, dankzij het EASY besturingsconcept.

Beste Kärcher Veegmachine kopen

 

Conclusie Kärcher veegmachine

Zoals je kan zien zijn er een hoop verschillende Kärcher veegmachine modellen waar je uit kan kiezen. Als je een van deze modellen wilt kopen, dan is het een goed idee om eerst je wensen en behoeften duidelijk voor ogen te hebben. Zodoende kan je de lijst verkleinen en een veegmachine uitkiezen die perfect bij je situatie past. Veel succes met de zoektocht!