Home Beste Nilfisk veegmachine reviews

Beste Nilfisk veegmachine reviews

Nilfisk werd opgericht met de visie om wereldwijd producten met de hoogste kwaliteit te produceren en verkopen. Al meer dan 100 jaar heeft Nilfisk gereageerd op de veranderende behoeften van de markten en klanten met innovatieve producten en oplossingen. Met de jaren hebben ze andere bedrijven overgenomen en vandaag de dag staan deze bedrijven samen als een sterk team klaar voor de klanten. Samen beloven ze om innovatief te zijn en de best mogelijke producten te leveren. De visie waar het allemaal mee begon, is vandaag de dag werkelijkheid geworden. In het artikel van vandaag zullen we het gaan hebben over de Nilfisk veegmachine modellen.

De Nilfisk Group heeft hun hoofdkantoor in Denemarken en ze hebben bedrijven in meer dan 45 landen. Daarnaast hebben ze ook nog een sterk distributienetwerk, waardoor ze hun producten in meer dan 100 landen adverteren en verkopen. Productie locaties zijn te vinden in Azië, Europa en Amerika.

De producten van het bedrijf zijn voornamelijk gefocust op de commerciële schoonmaak markt, welke onder andere bestaat uit institutionele en industriële klanten en ook professionele contract schoonmakers. Hun primaire productlijn bestaat uit verzorgingsproducten voor de vloer, zoals professionele schrob- en veegmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers en machines voor buiten.

De producten van het bedrijf worden met verschillende merknamen verkocht, waaronder de globale merken Nilfisk en Viper, maar ook een grote hoeveelheid regionale en lokale merken, zoals Advance en Clarke.

 

Nilfisk veegmachine – Blue en Grey line

Blue line

De Blue line producten van Nilfisk zijn bedoeld voor het schoonmaken in vieze, ruige en hete omgevingen. Dit maakt ze ideaal voor het schoonmaken in sectoren zoals de landbouw, bouw en constructie en industrieën waar veiligheid erg belangrijk is.

 

Grey line

De Grey line producten zijn perfect geschikt voor relatief schone omgevingen, zoals kantoorruimtes, detailhandels, scholen en warenhuizen. Daarnaast zijn ze ook erg goed voor het schoonmaken in sectoren waar hygiëne en veiligheid erg belangrijk zijn. Hierbij hebben we het dan over sectoren zoals voedsel en dranken, gezondheidszorg, de farmaceutische sector en ijzer en metaal industrieën.

 

Nilfisk veegmachine – Handmatige veegmachines

Handmatige Nilfisk veegmachine modellen zijn simpel, gebruiksvriendelijk en makkelijk om te onderhouden, maar tegelijkertijd erg efficiënt. Nilfisk veegmachines pakken alle afval op, van kleine schroefjes, sigaretten en blikjes tot bladeren. Ze werken erg goed op verschillende oppervlaktes, waaronder cement, asfalt, tegels en linoleum.

 

BK 900M

De BK 900 is een robuuste, handmatige Nilfisk veegmachine voor kleine gebieden. Hij is uitgerust met een grote afvalcontainer met handgreep, zodat je hem makkelijk kan legen. Deze veegmachine is perfect voor het opvegen van bladeren, een kleine hoeveelheid afval, kurken en sigaretten etc, zowel binnen als buiten. Een stevig stalen frame maakt deze handmatige veegmachine tot slot erg robuust.

Features

 • Aanpasbare zijborstel om te compenseren voor slijtage
 • Stevige constructie zorgt voor een lange levensduur
 • Lichte en sterke afvalcontainer met handgreep, zodat je hem makkelijk leeg kan maken
 • Invouwbare handgreep voor makkelijke opslag en transport

Nilfisk Veegmachine kopen

 

FLOORTEC 480 M

De FLOORTEC 480 M is een handmatige, robuuste Nilfisk veegmachine voor het vegen van kleine hoeveelheden droog modder, zand, grind, blikjes, doppen en sigaretten op zowel oppervlaktes binnen als buiten. Hij is gebouwd met een grote robuuste afvalcontainer welke een handgreep heeft, zodat je deze makkelijk leeg kan maken. Een erg stevig roestbestendig frame maakt deze handmatige Nilfisk veegmachine erg robuust. De twee primaire en zijborstels maken hem extreem efficiënt en tot wel vijf keer sneller dan een traditionele bezem.

Features

 • Invouwbare handgreep voor makkelijke opslag en transport
 • Lichte en sterke afvalcontainer met handgreep, zodat je hem makkelijk leeg kan maken
 • De grote afvalcontainer minimaliseert de hoeveelheid tijd die je kwijt raakt aan het legen van de container
 • Aanpasbare zij en primaire borstel om te compenseren voor slijtage
 • Stevige constructie zorgt voor een lange levensduur

 

SM800

De SM800 is een handmatige Nilfisk veegmachine die ideaal is voor beperkte ruimtes of drukke gebieden. De SM800 veegt papier, bladeren, zelfs kleine schroefjes, spijkers, bouten, blikjes, kurken en sigaretten op en hij is geschikt voor zowel binnen als buiten.

Het stevige roestbestendige frame maakt deze handmatige veegmachine erg betrouwbaar en robuust. Dit wordt gecombineerd met twee primaire en zijborstels, waardoor deze Nilfisk veegmachine erg efficiënt is. Hij is tot wel vijf keer sneller als een traditionele bezem, waardoor je tijd en geld bespaart. De afvalcontainer is daarnaast erg licht, sterk en uitgerust met een handgreep, zodat je deze makkelijk kan legen. De SM800 veegmachine zal je locatie presenteerbaar houden zonder al te veel inspanning.

Features

 • Over throw systeem met twee borstels geeft een uitstekende veegprestatie wanneer je grote stukken afval opveegt
 • Grote ergonomische handgreep met een zachte grip maakt deze machine makkelijk om te manoeuvreren
 • Duale zwenkwielen aan de voorkant zitten achter de zijborstels en rijden dus altijd over een schoongemaakt gebied
 • Grote wielen die geen markeringen achterlaten maken hem makkelijk om aan te drukken en manoeuvreren
 • Stevig roestbestendig frame
 • Grote 34 liter afvalcontainer
 • Snel en reukvrij gebruik
 • Mechanisch erg simpel en je hoeft hem nagenoeg niet te onderhouden

 

Nilfisk veegmachine – Achterloop veegmachines

Achterloop Nilfisk veegmachine modellen zijn ontworpen met een uitstekende manoeuvreerbaarheid in gedachten. Ze zijn makkelijk om te gebruiken en zeer efficiënt. Met hun compacte design zijn Nilfisk achterloop veegmachines makkelijk om te gebruiken voor verschillende omstandigheden, waardoor je zowel binnen als buiten een schoon terrein hebt.

 

FLOORTEC 350

De FLOORTEC 350 is een accu aangedreven achterloop veegmachine met stofcontrole en tractie. Het is de ideale machine voor kleine tot middelgrote schoonmaaktaken, zoals tankstations, kleine parkeerplaatsen, kleine fabrieken en kleine warenhuizen. Deze Nilfisk veegmachine is ook erg geschikt voor het schoonmaken van grote gebieden met vloerbedekking.

De FLOORTEC 350 is een effectieve oplossing voor stofvrij vegen in kleine en nauwe gebieden. Hij heeft een stevig design, maakt weinig geluid en kan zowel binnen als buiten stofvrij vegen. De filters kunnen vervangen worden en de borstels kunnen aangepast/vervangen worden binnen een mum van tijd. Het mooie is dat je hier totaal geen gereedschap voor nodig hebt.

Features

 • Aanpasbare ergonomische handgreep
 • Besturingspaneel met accuniveau indicator
 • Handgreep kan opgevouwen worden voor makkelijk transport
 • De tractie komt vanuit de achterwielen
 • Aanpasbare primaire en zijborstel
 • De borstels kunnen zonder gereedschap vervangen worden
 • Filter kan onderhouden en vervangen worden zonder gereedschap
 • Handmatige filter schudder

Beste Nilfisk Veegmachine

FLOORTEC 560

Met een compact, ergonomisch design en makkelijke manoeuvreerbaarheid maken deze handige veegmachines het mogelijk om grote gebieden schoon te maken en tegelijkertijd in hoeken en nauwe plekken te komen. Dit gecombineerd met een laag geluidsniveau geeft de gebruiker een aangename werkomgeving.

Deze Nilfisk veegmachine is ideaal voor kleine tot middelgrote schoonmaaktaken, zoals in tankstations, fabrieken en kleine warenhuizen. Hij heeft ruimte voor twee accu’s, waardoor je de gebruikstijd kan verlengen. Het lage voltage uitschakelsysteem zorgt daarnaast voor een lange levensduur van de accu, aangezien ze beschermt worden tegen een diepe ontlading. Je kan optioneel een onboard oplader aanschaffen, zodat je de vrijheid hebt om op elke willekeurige plek op te laden.

Features

 • Snelle en makkelijke inspectie/vervanging van filters en borstels zonder gereedschap
 • Bestuurder ergonomie, tractie en makkelijke manoeuvreerbaarheid voor een optimale werkstroom
 • Duurzame polyetheleen constructie en rotor gegoten behuizing zijn bestendig tegen roest
 • Mechanisch gelinkte motor en versnellingsbak verlagen de onderhoudskosten en minimaliseren de downtime

 

FLOORTEC 760

De FLOORTEC 760 is een achterloop Nilfisk veegmachine welke je schoonmaaktaken gemakkelijk en efficiënt uit laten voeren. Hij veegt afval op en biedt een stofvrije verwijdering van zelfs de kleinste deeltjes in minder tijd. Hij is beschikbaar als een accu versie voor binnen en benzine versie voor buiten. Deze veegmachine is een interessante optie voor tankstations, autodealers, industrie, warenhuizen en boeren. De FLOORTEC 760 introduceert hands-on voordelen welke je tijd zullen besparen, de kwaliteit van je schoonmaak zullen verbeteren en de productiviteit verhogen.

De FLOORTEC 760 is een effectieve stofvrije veegmachine die een significante impact zal maken op hoe productief en efficiënt het vegen van droog afval uitgevoerd kan worden. Hij biedt schoonmaakpersoneel tijdsbesparende en makkelijk te gebruiken voordelen. Alle acties om deze achterloop Nilfisk veegmachine te besturen en manoeuvreren kunnen bekeken en uitgevoerd worden vanaf de gebruikerspositie. Zo kan je bijvoorbeeld de zijborstel besturen op de ergonomische handgreep. Het dumpen van afval is ook sneller en comfortabeler gemaakt voor de gebruiker met de afvalcontainer op wielletjes. Deze veegmachine geeft je de mogelijkheid om de dagelijkse schoonmaaktaken met gemak uit te voeren en zelfs de kleinste deeltjes binnen een mum van tijd te verwijderen.

Features

 • Veegcontrole met een enkele aanraking
 • Alle functies starten automatisch wanneer de borstels verlaagd worden en de machine geactiveerd wordt. Dit betekent dat de gebruiker minder training nodig heeft
 • Geen gereedschap vereist om de borstels en het filter te verwijderen en snelle toegang tot alle componenten zorgen voor snelle en makkelijke onderhoud en ondersteuning
 • Robuuste ergonomische en opvouwbare handgreep
 • De primaire borstel kan makkelijk aangepast worden door aan een knop te draaien
 • Uitgerust met een geïntegreerde onboard oplader als een standaard
 • Efficiënt filter schudsysteem verlaagt de vereiste om het filter extra schoon te maken

 

SW750

Deze accu aangedreven en werkelijk waar diverse veegmachine kan overal naartoe gaan en gebruikt worden om alles schoon te maken, van detailhandels tot tankstations. Met de vloerbedekking kit kan je zelfs zachte vloeren schoonmaken.

Deze Nilfisk veegmachine wordt standaard geleverd met een onboard oplader, zodat je tijd kan besparen. Hij is daarnaast zo stil, dat hij zelfs in de meest geluidsgevoelige ruimtes gebruikt kan worden. Met een geluidsniveau van 59 dBA is de SW750 veegmachine geschikt voor overdag schoonmaken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je er iemand mee stoort. Het hele design is zo efficiënt en goed doordacht, dat productiviteit zelfs mogelijk is met een onervaren gebruiker, terwijl gebruikskosten tot een minimum behouden blijven. Met deze Nilfisk veegmachine krijg je kwalitatieve features en betere betrouwbaarheid.

Features

 • Theoretische productiviteit van 2.880 m2 per uur
 • Erg laag geluidsniveau maakt het mogelijk om in geluidsgevoelige gebieden te vegen
 • Wordt standaard geleverd met accu en onboard oplader
 • Biedt een maximale gebruikstijd van 2 uur op harde vloeren (ongeveer 6.000 m2)
 • Optionele accu verlengt de gebruikstijd naar 3,5 uur
 • Primaire en zijborstels zijn aanpasbaar
 • Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden
 • Wasbaar polyester filter en filter schudder is standaard

Goedkoopste Nilfisk Veegmachine kopen

 

SW900

De SW900 achterloop veegmachine voor zowel binnen als buiten biedt een stofvrije verwijdering van droog afval. Hij zal je dagelijkse productiviteit met behulp van nieuwe waardevolle voordelen vergroten. Zo heb je totale controle over de positie van de gebruiker, een verbeterde ergonomie met een afvalcontainer op wielletjes en een hogere schoonmaakprestatie.

De SW900 zal waardevolle voordelen bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar een tijdsbesparende, meer productieve en makkelijk te gebruiken machine, die voor stofvrij vegen van droog afval zorgt. Een ideale veegmachine voor contract schoonmakers, industrie en fabricage, scholen, warenhuizen, hotels en expositie en congrescentra. Hij biedt een betere schoonmaakprestatie en productiviteit.

Features

 • Alle besturingen kunnen vanaf de gebruikerspositie bekeken en bestuurt worden
 • Comfortabeler om te manoeuvreren met nieuwe ergonomische handgreep
 • Makkelijker om de snelheid aan te passen: nieuwe tractie hendel is geïntegreerd in de handgreep
 • De afvalcontainer met een inhoud van 60 liter kan je makkelijk uit de veegmachine halen
 • Nieuwe besturing voor de zijborstel in de handgreep
 • Automatische aan/uit wanneer de zijborstel verlaagd/verhoogd wordt

 

Opzit Nilfisk veegmachine

Opzit Nilfisk veegmachine modellen zijn compact, manoeuvreerbaar en betrouwbaar. Ze zijn ontworpen met eenvoud en betrouwbaarheid in gedachten en garanderen een hoge hoeveelheid productiviteit. Het bedrijf biedt opzit veegmachines voor middelgrote toepassingen, zoals warenhuizen tot grotere fabrieken met zware schoonmaak werkzaamheden.

 

FLOORTEC R 360

Deze Nilfisk veegmachine heeft een compact design dat gecombineerd wordt met een wijde 1000 mm veegbreedte, 360° manoeuvreerbaarheid en genoeg kracht voor het beklimmen van heuvels tot 16%. Het is de ideale oplossing voor middelgrote gebieden, zoals tankstations, parkeerplaatsen, fabrieken en warenhuizen. Met de FLOORTEC R 360 rond je een taak snel, effectief en met maximale rijcomfort af.

Je kan een groot oppervlakte met vloeren of vloerbedekking, maar ook nauwe ruimtes zoals liften of nauwe gangpaden schoonmaken. Het is ook een robuuste veegmachine die ontworpen is om zware werkomstandigheden zowel binnen als buiten aan te kunnen. Perfecte ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en lage onderhoudskosten zijn de significante voordelen. De FLOORTEC R 360 betekent 365 dagen per jaar stofvrij en zonder problemen vegen.

Features

 • Krachtige zuigmotor en groot filter voor continue stofvrij vegen
 • Twee zijborstels voor een wijde veegbreedte
 • Snel en makkelijk vervangen van de filters, primaire en zijborstels zonder dat hiervoor gereedschap nodig is
 • Aanpasbaar zitje voor alle soorten bestuurders zorgt voor maximale veiligheid en comfort van de bestuurder
 • Aanpasbaar stuurkolom zodat je deze aan kan passen afhankelijk van de gebruiker
 • Gebruiksvriendelijk besturingspaneel is duidelijk en makkelijk om te lezen
 • Laag geluidsniveau zorgt voor een fijne werkomgeving
 • Eén richting voetpedaal
 • Voorwaarts en achterwaarts knop op het besturingspaneel verbeterd de ergonomie

 

FLOORTEC R 670

Een compact design wordt gecombineerd met een wijde veegbreedte, uitstekende manoeuvreerbaarheid en genoeg kracht voor het beklimmen van hellingen tot 20%. Met de FLOORTEC R 670 kan je grote gebieden schoonmaken en rond je een taak snel, effectief en met maximale rijcomfort af.

De FLOORTEC R 670 is een robuuste veegmachine die ontworpen is om zware werkomstandigheden zowel binnen als buiten aan te kunnen. Perfecte ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en lage onderhoudskosten zijn de meest uitspringende voordelen. De FLOORTEC R 670 betekent 365 dagen per jaar stofvrij en zonder problemen vegen.

Features

 • Snel en makkelijk vervangen van de filters en primaire en zijborstels zonder dat hiervoor gereedschap nodig is
 • Voorwaarts en achterwaarts knop op het besturingspaneel verbeterd de ergonomie
 • Krachtige zuigmotor en groot filter voor continue stofvrij vegen
 • Roestbestendig metalen frame en polyethyleen behuizing beschermt je investering
 • Thermale zekeringen op de aandrijf en borstel motoren voor bescherming en minder onderhoudskosten
 • Speciale klep voor het opvegen van groot afval
 • Bestuurder kan aan beide kanten instappen
 • Aanpasbaar stuur

Goedkope Nilfisk Veegmachine

 

FLOORTEC R 870

De FLOORTEC R 870 combineert prestaties, prijs, ergonomie en lage total costs of ownership. Het is een diverse, stofvrije veegmachine die bedoeld is voor zware taken en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hij is geschikt voor het vegen in zowel licht als erg zwaar stoffige omgevingen met afval tot 60mm.

De Nilfisk veegmachine heeft een uitstekende veegprestatie en de stofcontrole wordt bereikt door het vegen met een enkele aanraking. Borstels en de stofcontrole beginnen en stoppen automatisch wanneer je rijdt met de machine, wat energie bespaart, slijtage van de borstels verlaagt en het gebruik makkelijker maakt. Het stofvrij vegen kan geoptimaliseerd worden door een optioneel misting systeem voor stofcontrole op de zijborstels.

De zijborstels hebben geen riemen en alle borstels en elektrische motors worden uitgeschakeld wanneer je ze niet gebruikt, wat energie en onderhoudskosten bespaart. Er is geen gereedschap vereist voor de primaire en zijborstels en makkelijke toegang tot alle componenten zorgt voor snelle en makkelijke onderhoud en ondersteuning.

De uitschuifbare afvalcontainer met hydraulisch dumpsysteem kan gesloten worden vanuit de bestuurdersstoel, waardoor de gebruiker weg kan rijden wanneer de container geleegd is. Het gekantelde voetpaneel voor de bestuurder verbeterd de comfort en de treden maken het veilig en makkelijk om uit de machine te stappen.

De FLOORTEC R 870 is geschikt voor een breed gebruik, van industrie en fabricage, warenhuizen, distributiecentra, parkeerplaatsen, tankstations, autodealers, landbouw, machine ruimtes, parkeergarages van meerdere verdiepingen tot bouw en constructie.

Features

 • Vegen en besturen met een enkele aanraking bespaart energie en verlaagt de slijtage van de borstel
 • De uitschuifbare afvalcontainer met hydraulisch dumpsysteem kan gesloten worden vanuit de bestuurdersstoel
 • Laag geluidsniveau zorgt ervoor dat de machine niet storend en fijn om mee te werken is
 • Optioneel misting systeem voor stofcontrole op de zijborstels
 • Alle systemen worden bestuurd door een bewegingspedaal, wat de veegmachine makkelijk om te gebruiken maakt
 • Makkelijk toegang tot alle onderdelen voor snelle en makkelijke onderhoud en ondersteuning
 • Alle onderhoud kan makkelijk gedaan worden zonder gereedschap
 • Gekanteld voetpaneel voor goede ergonomie
 • Twee treden om makkelijk af te stappen

 

SR1000S

De SR1000S werkt snel, is erg compact en manoeuvreerbaar. Hij is beschikbaar in een accu of benzine versie voor binnen of buiten gebruik en is duurzaam om zware omstandigheden te weerstaan. Aanbevolen voor laadkades, station platformen of warenhuizen met nauwe gangpaden.

De veegmachine is klein genoeg om in een lift te passen en manoeuvreerbaar genoeg om in lastige hoeken te komen. Het vegen wordt snel, discreet en efficiënt uitgevoerd.

Features

 • Theoretische productiviteit van 5.500 m2 per uur
 • Hij draait in minder dan 2 meter, 3 m2 paneelfilter, 50 liter afvalcontainer capaciteit, een klimcapaciteit van 16% en andere geweldige prestatie features
 • Uitstekende veiligheidsfeatures bestaan uit een noodstop knop, motorkap vergrendelingsschakelaar en veiligheidszitje schakelaar
 • Met de optionele vloerbedekking kit kan je ook vloerbedekkingen schoonmaken

Goedkoopste Nilfisk Veegmachine

 

SR1101

Het overgrote deel van de professionele opzit veegmachine taken vereisen een machine die compact, manoeuvreerbaar en betrouwbaar is. De SR1101 representeert eenvoud en robuustheid in de meest geavanceerde vorm. Hij wordt aanbevolen voor fabrieken, warenhuizen, parkeerplaatsen en buitengebieden, zoals parken en tuinen.

De SR1101 is makkelijk om te besturen en een makkelijk besturingspaneel dat voor zich spreekt betekent dat gebruikers minder lang getraind hoeven te worden. Deze Nilfisk veegmachine is beschikbaar als accu en benzine versie voor binnen of buiten gebruik, met een grote hoeveelheid optionele accessoires welke de juiste tools voor specifieke taken betekenen. Accessoire flexibiliteit maakt het mogelijk om beter en sneller schoon te maken. De 70 liter afvalcontainer biedt een geweldige afvalopslag en zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan het legen. De SR1101 maakt schoonmaken zowel economisch als productief.

Features

 • Accu versie biedt een gebruikstijd tot 5 uur
 • Heuvels tot 20% kunnen beklommen worden
 • Een grote klep en een 70 liter afvalcontainer maken het mogelijk om groot afval en vuil makkelijk op te vegen
 • 3,6 m2 filter voor optimale stofcontrole
 • Sterk polyethyleen constructie plus stalen frame, met robuuste oplossingen om storingen en onderhoud te minimaliseren
 • Theoretische productiviteit van 4.410 m2 per uur met optionele zijborstel aan de linkerkant
 • De standaard versie wordt geleverd met een primaire borstel, een rechter zijborstel en een papieren filter

 

SR1601

Er wordt beweerd dat de SR1601 technische gezien de meest geavanceerde veegmachine in zijn categorie is, met innovaties die de schoonmaakproductiviteit verhogen, terwijl tegelijkertijd de besturing en onderhoudsvereisten vereenvoudigd worden. Deze Nilfisk veegmachine is ontworpen voor industriële toepassingen, zoals fabrieken met altijd een hoop vuil op de vloer, bouwplaatsen, parkeerplaatsen etc.

De stofcontrole is uitstekend en deeltjes in de lucht worden beter onder controle gehouden dankzij het DustGuard systeem. Minder stof betekent daarnaast dat je ergens anders minder hoeft schoon te maken. De productiviteit is uitstekend dankzij een grote 900mm primaire borstel, 1600mm veegbreedte en de allround betrouwbaarheid van de SR1601 om de taak snel en goed af te ronden. Hij heeft ook een beter design om de schoonmaakkosten te verlagen.

Features

 • Uitstekende machine manoeuvreerbaarheid dankzij de stuurbekrachtiging (STD)
 • Nilfisk DustGuard systeem controleert de stof in de lucht om de schoonmaaktijd te verlagen
 • Vrij zwevende primaire bezem en afstellingsknop aanpassingen verhogen de productiviteit en prestaties
 • MaxAccess systeem biedt snelle en makkelijke toegang voor onderhoud
 • De sterke maar toch lichte rotor gegoten polyethyleen behuizing en bumpers over een stalen chassis bieden kwaliteitsbescherming die de standaard van de auto industrie aanhoudt
 • NoTools systeem versnelt het vervangen van de primaire borstel en zijborstel, wat de onderhoudstijd verlaagt

 

SW4000

De SW4000 is een opzit veegmachine met hoge dump die ontworpen is voor maximale prestaties en betrouwbaarheid, wat downtime en operationele kosten verlaagd. Het is een logische keuze voor industrie en fabricage, warenhuizen, distributiecentra, scholen, winkelcentra, parkeerplaatsen, sportcentra, recycle faciliteiten, parkeergarages en nog meer. Hij is zowel geschikt voor buiten als binnen, wat afhangt van de geselecteerde energiebron. Je hebt de keuze uit accu, LPG of benzine (alleen buiten).

Vegen met een enkele aanraking is een van de belangrijkste features, waardoor het makkelijk, economisch en veilig is om de SW4000 te gebruiken. Met dit systeem worden alle functies (borstels, zuigventilator en de optionele DustGuard) tegelijkertijd geactiveerd en uitgeschakeld, zodat geen enkele bezem of ventilator onnodig draait terwijl de veegmachine stil staat. De zijborstels hebben geen riemen die af kunnen breken of vervangen moeten worden, wat slijtage en costs of ownership verlaagd.

Onderhoud is makkelijk aangezien er geen gereedschap nodig is om de borstels en filter te verwijderen en makkelijke toegang tot alle componenten maakt onderhoud en ondersteuning snel en eenvoudig. De schuim gevulde banden zullen niet leeg lopen en hoeven niet bijgevuld te worden, maar voegen wel toe aan de betrouwbaarheid en het comfort.

De uitschuifbare afvalcontainer kan gesloten vanuit de bestuurdersstoel, waardoor je direct weg kan rijden wanneer je de container geleegd hebt. De bestuurdersruimte kan je makkelijk toegang toe krijgen, heeft een aanpasbaar zitje en biedt een onbelemmerd zicht van de borstels en het werk gebied. De SW4000 is hard tegen afval en zacht voor de omgeving.

Features

 • Vegen met een enkele aanraking maakt het makkelijk om de SW4000 te gebruiken, aangezien alle functies (borstels, zuigventilator en de optionele DustGuard) tegelijkertijd geactiveerd en uitgeschakeld worden.
 • De SW4000 is ook zacht voor het milieu, met minimale energieverbruik, recyclebare materialen, stofcontrole en een laag geluidsniveau
 • De uitschuifbare borstels aan de zijkant springen weg op impact, wat betekent dat ze niet afbreken of de inventaris beschadigen die ze aanraken
 • Het optionele DustGuard misting systeem voegt toe aan het stofvrij vegen, waardoor de omgeving voor de gebruiker en iedereen daar omheen verbeterd wordt
 • De hoge hydraulische dump zorgt voor veilige omgang en snel dumpen waardoor de productiviteit en betrouwbaarheid van de SW4000 verhoogt wordt
 • Alle systemen worden bestuurd door het bewegingspedaal. Dit bespaart energie en zorgt voor minder slijtage van de borstels en aangezien alle bewegende onderdelen aangedreven worden door elektrische motoren, consumeren ze alleen maar energie wanneer ze draaien.
 • De bestuurdersruimte kan je makkelijk toegang toe krijgen, heeft een aanpasbaar zitje en de uitschuifbare afvalcontainer kan vanuit deze ruimte gesloten worden

Beste Nilfisk Veegmachine kopen

 

SW8000

De SW8000 plaatst je achter het stuur van de meest geavanceerde en innovatieve industriële opzit Nilfisk veegmachine. Met zijn indrukwekkende veegbreedte van 2 meter laat de SW8000 je grote gebieden schoonmaken en vegen, zoals parkeerplaatsen, warenhuizen en fabrieksvloeren.

Het zal je daarnaast maar een fractie van de tijd nemen dat je anders kwijt zou zijn met een conventionele veegmachine. Het innovatieve DustGuard misting systeem laat je efficiënt alle stof onderweg onder controle houden, zodat je een schonere omgeving achterlaat. De SW8000 is ontworpen met oog voor details die uitmaken, zoals betere veiligheidsfeatures, makkelijkere besturing, simpel onderhoud en functies die prestaties en betrouwbaarheid verbeteren en de totale schoonmaakkosten verlagen. Je kan kiezen tussen een 4-cilinder diesel motor en LPG.

Features

 • De unieke DustGuard feature met misting spuitstukken verstuift een fijne mist met vocht aan de voor en zijkanten, waardoor stof in de lucht effectief onder controle gehouden wordt voor een schonere omgeving.
 • De 1,3 meter veegbreedte van de primaire borstel is de wijdste in de industrie, waardoor betere prestaties en sneller schoonmaken geboden worden.
 • Met de zijborstels is de totale schoonmaakbreedte van de SW8000 twee meter
 • De sterke polyethyleen behuizingen bieden een hoge rijbescherming en absorberen zelfs drempels. Ze zijn tegelijkertijd volledig recyclebaar, zoals je mag verwachten van het milieubeleid van Nilfisk.

 

Conclusie Nilfisk veegmachine

Zoals je kan zien zijn er een hoop verschillende Nilfisk veegmachine modellen en elke is weer geschikt voor andere omstandigheden. Bepaal als je een veegmachine wilt kopen eerst goed wat voor wensen en behoeften je hebt, zodat je aan de hand daarvan een korte lijst met geschikte modellen op kan stellen. Veel succes!